Wouter is 15 jaar en zit op school. Hij ziet een inschrijf formulier hangen voor het schooltoneel, hij schrijft zich in. Janna is een persoon die goed bevriend is met Wouter en veel omgaat met jongens.

 Ze gaat ook wel eens om met Thijs, een jongen waar Wouter wel wat in ziet. Wouter moet een voorstukje spelen voor het schoontoneel, hij speelt een boos karakter. Het wil niet lukken, hij is te blij. Wouter gaat samen met Janna op stap. Thijs is daar ook, Wouter denkt alleen maar aan hem.

We Will Write a Custom Essay Specifically
For You For Only $13.90/page!


order now

 Thijs was daar met een meisje, Wouter kon daar niet zo goed tegen en liep weg. Hij kwam even later weer terug en werd zo somber dat hij teveel ging drinken. Wouter werd vervelend, ook tegen Janna. Janna vind dat niet leuk en slaat Wouter. Janna is boos, ze hebben geen contact meer.

 Wouter schrijft op een blaadje dat hij homo is, stiekem op zijn kamer.  Toen zijn moeder binnen kwam verstopte hij het snel tussen zijn schoolboek. Wouter vergat dat en nam het boek mee naar school. Het blaadje viel er tussen weg. Onno greep naar het blaadje en las het, Wouter verstijfde en wist niet wat hij moest zeggen.

 Anderen kwamen het ook te weten en Wouter werd gepest. Hij zei het tegen Caspar zijn broer. Caspar wou Wouter helpen, hij is tenslotte zijn broer.

 Daarna vertelde Wouter het ook aan zijn ouders. Ze waren geschokt, maar ze vonden het niet erg. Janna nam het op school op voor Wouter, ze kwamen weer in gesprek en het klikte weer. Het was niet Wouter zijn bedoeling. Mensen namen het op voor Wouter, het pesten werd minder. Wouter werd gelukkiger en kwam een jongen tegen na zijn voorstelling bij het schooltoneel.

 Hij keek Wouter aan, hij heette Ruben. Ruben is ook homo alleen dat weet Wouter niet. Ruben had ook gehoord dat Wouter homo is. Hij vond Wouter wel een leuke jongen. Ze hadden een leuk gesprek en Wouter vond Ruben ook leuk. Wouter kreeg het beter en vond school ook steeds leuker.

 Hij was opgelucht dat anderen het nu wisten. Dat hij niet meer met dat ene geheim zat.